Curious Community: Şehir, Kültür ve Köprüler Kurmak - Çanakkale Etkinlik Sohbet Söyleşi - 21 Temmuz 2019 - Ç.Kale

Curious Community: Şehir, Kültür ve Köprüler Kurmak

Curious Community: Şehir, Kültür ve Köprüler Kurmak
21 Temmuz 2019 (Pazar) 11:00 / 21 Temmuz 2019 (Pazar) 12:30
Pavli Bozcaada

ATÖLYE ve 3dots iş birliğiyle gerçekleştirilen ve 2019 yılında “Şehir ve Paydaşları” temasını ele alan Curious Community, yaz sezonunda farklı konu başlıkları ile şehir ve kültür arasındaki ilişkiye odaklanıyor.

Bozcaada Caz Festivali kapsamında gerçekleşecek “Şehir, Kültür ve Köprüler Kurmak” başlıklı panelde Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, Kültür İçin Alan Yerel Koordinatörü Recep Tuna, Bozcaada Caz Festivali Kurucusu Gizem Gezenoğlu ve Ayça Oğuş konuşmacı olarak yer alacak. Konuşmanın moderasyonunu ise ATÖLYE Etkinlik ve Proje Yöneticisi ve kültür.limited Kurucusu Emre Erbirer üstlenecek.

//

Co-organized by ATÖLYE and 3dots, Curious Community continues with the year-long theme “The City and Its Stakeholders.” This summer, the event series focuses on the relationship between cities and culture via different topics.

Held as part of the Bozcaada Jazz Festival, the panel discussion “City, Culture and Building Bridges” features Bozcaada Municipality Mayor Dr. Hakan Can Yılmaz, Spaces of Culture Local Project Coordinator Recep Tuna, Bozcaada Jazz Festival Founder Gizem Gezenoğlu, and Ayça Oğuş. ATÖLYE Events Lead and Project Manager and kültür.limited Founder Emre Erbirer is the moderator for the event.

Çanakkale Sohbet Söyleşi Önerileri

Çanakkale Hava Durumu

18°

hafif yağmur
9 Mayıs 2024