Prof.Dr. Üstün Dökmen ile Yaşamı İşitmek / Konferans - Konser - Çanakkale Etkinlik Konferans - 26 Eylül 2019 - Ç.Kale

Prof.Dr. Üstün Dökmen ile Yaşamı İşitmek / Konferans - Konser

Prof.Dr. Üstün Dökmen ile Yaşamı İşitmek / Konferans - Konser
26 Eylül 2019 (Perşembe) 19:30 / 26 Eylül 2019 (Perşembe) 21:30
Kepez Belediyesi Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi

Yaşamı İşitmeye Hazır mısınız?

Çanakkale; alanında sevilen ve önde gelen değerli bilim insanı Prof. Dr. ÜSTÜN DÖKMEN ile buluşmaya hazırlanıyor. Psikolog, televizyon programcısı, eğitimci ve yazar Dökmen; yalın ve samimi dili ile, doğduğu yetiştiği bu toprakların insanına ulaşmaya devam ediyor. Yıllardan beri hazırlayıp sunduğu renkli televizyon programları ve katıldığı sayısız tartışma programıyla gündemde olan Dökmen; yazdığı çok sayıda roman, tiyatro eseri ve şiir kitabı ile bilimsel birikimini, toplumun yararına sunuyor. Kurucusu olduğu “Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi”; bünyesinde kitabı ve TV programı ile aynı adı taşıyan ve pek çok ilde kurulan "Küçük Şeyler ve Yönder Okulları" ile ülkemizin gelecek kuşaklarının eğitimine değerli katkılar sunuyor ve kalıcı eserler vermeye devam ediyor.


Sanata ve özellikle müziğe ilgisi ile geçmişte, TRT Radyo 3’te, gençlere operayı sevdirmeye yönelik “Biz Kim Opera Kim” programını da hazırlayıp sunan Dökmen; bu defa sahnede bir sürprizle karşımızda olacak.

Çanakkalelilerin sevgisini ve ilgisini kazanan, kentin adeta bir simgesi haline gelen Çanakkale Barış Korosu; sezona Prof.Dr.Üstün Dökmen sürprizi ile başlıyor. Farklı yaş ve mesleklerde insanlardan oluşan ve bu yıl altıncı yaşına giren Çanakkale Barış Korosu; çok değerli bilim insanını ağırlayacak. "Toplumsal temelde, birlikte şarkı söyleme kültürünün yaygınlaşmasını sağlamayı" hedefleyen ve bu hedefini çocuk şarkılarıyla gerçekleştirmeyi hedefleyen koro; tüm Çanakkalelileri bu eşsiz deneyime katılmaya davet ediyor. Gelin hep beraber; “Ben, Sen, Biz“ anlayışı ile yeniden bir araya gelelim.

Konferans ücretsizdir. Ancak koltuk sayısı sınırlı olduğundan; daha önceden temin edilecek davetiye ile giriş yapılacaktır.

Bilgi için 0536859147

Şehrimize bu anlamlı katkıyı sunan çok değerli Prof. Dr Üstün Dökmen’e ve eşi Psikolog Prof. Dr. Zehra Dökmen’e, çok değerli Çanakkale Barış Korosu Koristleri ve şefimiz Mete Gökçe’ye, konferansın gerçekleşmesine vesile olan Uzm. Müzikolog Ersin Antep’e, ev sahipliği yapan ve destek olarak kapılarını açan Kepez Belediyesine ve şimdiden; gelmek isteyen ve katılım sağlayacak tüm Çanakkalelilere bu desteğin parçası oldukları için teşekkürlerimizi sunarız.

Çanakkale Konferans Önerileri

Çanakkale Hava Durumu

18°

parçalı bulutlu
24 Nisan 2024

Şehirde Bugün