Kale Çanakkale Bisiklet Festivali - Çanakkale Etkinlik Festival - 3 Mayıs 2019 - Ç.Kale

Kale Çanakkale Bisiklet Festivali

3 Mayıs 2019 (Cuma) 10:00 / 5 Mayıs 2019 (Pazar) 18:00
Çanakkale Province
Bilet Al

03-05 Mayıs tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenecek olan Kale Çanakkale Bisiklet Festivali Fuarında katılımcılar Katılımcılara Özel İçeriğiyle Sporcu Kiti ve bilgilendirme broşürlerini alıp akreditasyon işlemini gerçekleştirebilir.
Ayrıca, fuarda turumuza destek veren sponsorların standları yer alacak ve alanda çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir.
Fuar tüm katılımcılara ücretsizdir. Katılımcıların akreditasyon işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için; - Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları T.C. numaralı kimliklerini - Diğer ülke vatandaşları ise pasaportlarını mutlaka ibraz etmelidirler. Tura katılmak isteyenlerin öncelikle www.canakkalebisikletfestivali.com resmi sitesinden online olarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıtlar fuar alanında bulunan görevliler vasıtası ile de gerçekleştirilebilir.

**AKREDİTASYON**
Akreditasyon işlemleri; 03-05 Mayıs 2019 tarihlerinde Kale Çanakkale Bisiklet Festivali Fuarında gerçekleştirilmektedir. Sadece Tarihi Gelibolu Yarımadası Etabında sürecek katılımcılar, 05 Mayıs Pazar günü Eceabat’ta başlangıç noktasına konulacak masalarımızdan da akreditasyon işlemlerini gerçekleştirebilecektir. Akreditasyon işlemini gerçekleştirmemiş katılımcı tura katılamaz.

Çanakkale Festival Önerileri

Çanakkale Hava Durumu

16°

az bulutlu
26 Nisan 2024