ÇABİP | Karacaören Köyü Akşam Turu - Çanakkale Etkinlik Gezi - 16 Kasım 2017 - Ç.Kale

ÇABİP | Karacaören Köyü Akşam Turu

ÇABİP | Karacaören Köyü Akşam Turu
16 Kasım 2017 (Perşembe) 18:00 / 16 Kasım 2017 (Perşembe) 21:00
Çanakkale, Turkey

Her Perşembe Bisiklet Akşamı

Her geçen ay daha da büyüyen bu ailenin bir parçası olmak istersen eğer her perşembe kısa ve bol sohbetli gerçekleştirdiğimiz akşam turuna davetlisin..

➡Buluşma Yeri : Golf Aile Çay Bahçesi

➡Buluşma Saati: 19:00

➡Hareket Saati: 19:30

➡Hareket Noktası: KARACAÖREN KÖYÜ

➡Yol Güzelgahı: Kordon, Cumhuriyet Bulvarı, Demircioğlu Caddesi, Set boyu Caddesi, Tuğsavul Caddesi, Bayrak Sokak, Karacaören Caddesi.

➡ Kask [ZORUNLUDUR]

➡Harita Bilgisi

TUR BİLGİLENDİRME VE GEREKLİ EKİPMANLAR

➡ Tura katılacak arkadaşlarımızın gönüllü başvuru formunu doldurması zorunludur (Yaşanabilecek bir durumda Kan grubuna ve acil durum numarasına ulaşabileceğimiz yer gönüllü formumuzdur)

➡ https://goo.gl/Z3l7iD

➡ Tur toplam 15 KM arasındadır.

➡ Zorluk seviyesi : Kolay

➡Tur ortalama hız 15-20 KM

➡Yokuş çıktıktan sonra grubun toplanmasına adına kısa süreli beklemeler gerçekleşmektedir.

➡ Tur dönüş saati grubun sürüşüne göre değişmektedir. Ancak tahmini dönüş 22:00 23:00 civarında olmaktadır.

➡ Etkinlikler kesinlikle performansa dayalı DEĞİLDİR

➡ Herkesin katılabileceği bir düzeyde sürüşlerimiz gerçekleşir öncü ve artçılar ile sürüş düzeni sağlanmaktadır. (Öncü geçilemez, artçı arkasında kalınmaz, kalındığı takdirde tüm grup durmak zorundadır)

➡ Yol durumuna göre grup tekli ya da çiftli gitmek durumunda olduğunda öncünün veya artçının uyarlarını dikkate almak gerekmektedir.

➡Mümkün oldukça uyarıları yakınınızdaki kişilerede tekrar etmeniz güvenli bir sürüş açısından önemlidir.

➡ Kask [ZORUNLUDUR] (Lütfen kaskım şu gün gelecek, kask sevmiyorum gibi bizleride zor durumda bırakacak sorulardan kaçınınız)

➡ Ön ve arka ışık [ZORUNLUDUR]

Kask ve Işık zorunluluğu tamamen kişinin ve grubun güvenliği içindir.

➡ Reflektör

➡ Yağmurluk ( HAVA DURUMUNA BAĞLI )

➡ Yedek iç lastik, yama ve pompa

➡ Alyan takımı gerekli olabilir.

Çanakkale Gezi Önerileri

Çanakkale Hava Durumu

28°

az bulutlu
2 Haziran 2025