Yenilenebilir Enerji Kooperatifleri Konferansı - Çanakkale Etkinlik Konferans - 2 Mayıs 2017 - Ç.Kale

Yenilenebilir Enerji Kooperatifleri Konferansı

Yenilenebilir Enerji Kooperatifleri Konferansı
2 Mayıs 2017 (Salı) 10:00 / 3 Mayıs 2017 (Çarşamba) 16:00
Parion Hotel

Yenilenebilir Enerji Kooperatifleri Konferansı, Troya Çevre Derneği ve Yeşil Düşünce Derneği ortaklığında 2-3 Mayıs 2017 tarihlerinde Çanakkale Parion Hotel’de gerçekleşiyor.

Program detayları ve daha fazla bilgi için: https://goo.gl/3WyYN7

Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü, GÜNDER, Boden Hukuk, DGRV (Almanya), EurosolarDK (Danimarka), Folkecenter for Renewable Energy (Danimarka), REScoop (Belçika), WECF (Almanya), EM Normandie (Fransa) ve yereldeki kooperatif temsilcilerinin de katılacağı konferansta kooperatifçilik ve yenilenebilir enerji üretimi farklı yerel deneyimler, yerel yönetimler ve yenilikçi politikalar çerçevesinde birçok açıdan ele alınacak.

Konferans, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi tarafından fonlanan ve İŞKUR’un operasyonel destekçisi olduğu Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi Programı kapsamında Mart 2016 - Mayıs 2017 tarihleri arasında Troya Çevre Derneği ortaklığında Yeşil Düşünce Derneği tarafından yürütülen “İşini Güneşe Dön Projesi” kapsamında düzenlenmektedir.

Konferansa kaydınızı yaptırmak için lütfen [email protected] ve [email protected] adreslerinden iletişime geçiniz.

----------

Bu Program Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mali katkısıyla hazırlanmıştır. Bu Programın içeriğinden yalnızca Yeşil Düşünce Derneği ve Troya Çevre Derneği sorumludur ve bu içerik hiçbir şekilde Avrupa Birliği veya Türkiye Cumhuriyeti’nin görüş ve tutumunu yansıtmamaktadır.

Çanakkale Konferans Önerileri

Çanakkale Hava Durumu

23°

açık
18 Mayıs 2024